...I'm not crazy, my reality is just different than yours...
 
PrijemPrijem  PortalliPortalli  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Delite | 
 

 Homoseksualci itd...

Ići dole 
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeći
AutorPoruka
~Fairy Annie~
~*~swatkica - super chlan~*~
~*~swatkica - super chlan~*~


Ženski
Broj poruka : 376
Godina : 22
Datum upisa : 22.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Homoseksualci itd...   Ned Avg 31, 2008 3:11 pm

pa ja se slazem sa Sanjom
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://www.ews-school.wow-wars.com
CaT_GirL
~*~pochetnica~*~
~*~pochetnica~*~
avatar

Ženski
Broj poruka : 39
Godina : 25
Datum upisa : 02.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Homoseksualci itd...   Sre Sep 03, 2008 11:05 pm

Nisam jedna od njih,ali postujem njihov izbor... :/smile/:
Svako ima pravo da odlucuje o sebi i drugi ne treba da mu sude... :/da/:
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
*Punk_Princess*
~*~prava Crazy - Girl~*~
avatar

Ženski
Broj poruka : 572
Godina : 22
Datum upisa : 26.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Homoseksualci itd...   Čet Sep 04, 2008 6:49 am

Nemam nista protiv njih, i oni su normalni ljudi kao i svi mi i nema razloga da ih odbacujem ili izbegavam.
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
little_vampire
~*~spremi stvari, josh malo pa ulazish u nash klub~*~
~*~spremi stvari, josh malo pa ulazish u nash klub~*~
avatar

Ženski
Broj poruka : 229
Godina : 24
Datum upisa : 02.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Homoseksualci itd...   Čet Okt 02, 2008 1:00 pm

Moja dva najbolja druga su gay i par su...... Tako da nemam nista protiv homosexualaca..... Njih dvojica su mi najbolje drugarice..... xexexexexex..... A nemam nista ni protiv lezbejki jer mi je starija sestra bisex i imala je devojku......
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://www.willica.deviantart.com
little_vampire
~*~spremi stvari, josh malo pa ulazish u nash klub~*~
~*~spremi stvari, josh malo pa ulazish u nash klub~*~
avatar

Ženski
Broj poruka : 229
Godina : 24
Datum upisa : 02.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Homoseksualci itd...   Čet Okt 02, 2008 2:20 pm

Kad vec otvoreno pricamo o tome, evo jedan text za neinformisane:
(skinuto sa wikipedije)

( http://sh.wikipedia.org/wiki/Gej )
Gej je muškarac koga estetski, romantično i seksualno privlače drugi muškarci i koji ostvaruje emotivne, seksualne i partnerske odnose sa drugim muškarcima.

Termin gej (engleski:gay) je prihvatljiv naziv u srpskohrvatskom jeziku za osobu muškog pola i roda i istopolne seksualne orijentacije. Medicinski termin „homoseksualac“ se smatra neodgovarajućim, a proces afirmisanja termina „peder“, kojim bi ovaj negativan termin bio preveden u pozitivan, odnosno neutralan, kontekst i ušao u svakodnevnu upotrebu, još nije završen. (Za dalja objašnjenja videti: Terminologija u vezi sa seksualnim i rodno/polnim manjinama.)

Ranije je reč gay korišćena da označi i homoseksualne muškarce i homoseksualne žene, kao i celokupnu LGBT zajednicu. Jačanjem vidljivosti lezbejki, biseksualnih osoba, transrodnih i transeksualnih osoba, izgubio se smisao za ovako široku upotrebu reči, pa se danas njime označavaju samo muškarci homoseksualne orijentacije. Katkad se reč i dalje koristi za označavanje životnog stila ili elemenata LGBT kulture, kao na primer: gej parada, gej kafić (može označavati i mesto okupljanja, koje nije rezervisano isključivo za muškarce), gej organizacija itd. Ipak, sve češće se epitet „gej“ u ovim izrazima menja inkluzivnim akronimom LGBT.

Sadržaj/Садржај [sakrij/сакриј]
1 Etimologija i morfologija reči gej
2 Istorija
3 Kultura
4 Zvanična politika
4.1 Roditeljska prava
5 Vojska
6 Vidi takođe
7 Spoljne veze
8 ReferenceEtimologija i morfologija reči gej [uredi - уреди]
Reč gej u srpskohrvatski jezik dolazi iz engleskog jezika u vreme stvaranja LGBT pokreta u SFRJ i državama koje su iz nje nastale.

U engleskom jeziku reč „gay“ je drastično promenila značenje u toku 20. veka. Reč dolazi od francuske reči „gai“ i od 1178. godine koristi se u značenju „veseo“, „radostan“.[1] U literaturi se često pojavljuje u tom značenju. U toku 1920-ih zabeležena je upotreba reči gay u seksualnom kontekstu. Danas se u engleskom reč koristi kao pridev i kao imenica za označavanje istopolno orijentisanog muškarca. (Za detaljnije objašnjenje etimologije reči „gay“ pogledati članak na engleskoj Wikipediji Gay.)

Kako je reč prihvaćena u srpskohrvatskom i već dugo je u upotrebi, može (i treba) se pisati transkribovano (gej), što LGBT organizacije i štampani mediji u Srbiji, Hrvatskoj i Bosni već i čine, uz manje nedoslednosti.

Iako se reč gej u srpskohrvatskom koristi po ugledu na engleski, dakle i kao imenica i kao pridev, njeno posvajanje ipak nije dovedeno do kraja i ne koristi se dosledno gramatici u svojoj pridevskoj upotrebi. Kao imenica reč gej je primila imeničke odlike srpskohrvatskog jezika, rod (muški), padež (gej, geja, geju...) i broj (gej/gejevi). Međutim, u pridevskoj upotrebi reč nema razvijenu nijednu gramatičku kategoriju: nema padežnu promenu, nema rod i nema broj i koristi se uvek u istom obliku: „gej muškarac“, „gej organizacija“, „gej muškarcu“, „gej muškarci“... Pridev „gej“ takođe nema komparativne i superlativne oblike, koje, međutim, ima u engleskom. Po svojoj upotrebi jednaka je drugim engelskim rečima koje se koriste u slengu: „cool“ (cool tip, cool riba); „in“ (in mesto, in kafić).


Istorija [uredi - уреди]
(Videti dalje: LGBT istorija.)


Slika iz grobice Niankhkhnum i Khnumhotep. Fotografija © 1999 Greg Reeder.Najstrariji izvor koji svedoči o gej paru jeste grobnica Khnumhotepa i Niankhkhnuma, koja je sagrađena u periodu Pete dinastije (2498-2345. pre nove ere) Starog Kraljevstva u nekropolisu u Sahari.


Pederastijsko udvaranje, detalj s atičke vaze 530-520. pne.U antičkoj Grčkoj gej odnosi predstavljaju osnovu grčke paideje. Poznat pod imenom pederastija (παιδεραστία), ovaj oblik združivanja zrelog muškarca i adolescenta (paidos) smatran je uzvišenim i, u mnogim grčkim polisima, neizostavnim delom života slobodnih građana. U Atini je postojao žrtvenik posvećen bogu Anterosu, zaštitniku homoseksualne ljubavi. U istoriji su poznati mnogi gej parovi, kao što su Solon i Pizistrat, Parmenid i Zenon, Sokrat i Alkibijad, Aleksandar Veliki i Hefestion, Aleksandar Veliki i Bogoas.

Sve do uvođenja hrišćanstva, Antički Rim ima, takođe, pozitivan odnos prema gejevima. Mnogi imperatori su imali ljubavne odnose sa drugim muškarcima, od kojih je najpoznatija ljubav između cara Hadrijana i Antinoja, mladog Grka, po čijoj je nesrećnoj smrti car Hadrijan imenova gradove po njemu, osnovao gradove u njegovu slavu, podizao njegove statue po celomcarstvu i, kao vrhunac, proglasio ga bogom, podizao mu hramove i organizovao proslave.

U toku srednjeg veka odnos prema gejevima bio je promenjen. U toku Karolinške renesanse stvarana je kompleksna gej književnost; u Vizantiji su postojale gej zajednice i homoseksualnost je generalno bila legalna u Evropi. Kako istoričar John Boswell (Džon Bosvel) tvrdi, ovo se menja u periodu između 1250. i 1300., kada se uvodi čak i smrtna kazna za gej muškarce.

Promenu ponovo donosi renesansa, u kojoj se obnavlja kult muškog akta i neguje homoerotizam. Iako homoseksualnost u ovom periodu nije legalizovana, društveni odnos prema gejevima je liberlaniji.

Stvaranje buržoaskog i građanskog kapitalističkog društva dovodi do jačanja konzervativnih pogleda na seks, seksualnost i porodicu. U 19. veku, sa pozitivizmom, homoseksualnost prelazi iz oblasti crkve i kategorije greha u oblast interesovanja psihijatrije i kategoriju bolesti. Kako Fuko tvrdi, sa ovom promenom homoseksualnost prestaje da bude samo „greh u koji svako može upasti“, već postaje osobina „posebne vrste“ ljudi. To uzrokuje pojavu pionirskog rada usmerenog na dekriminalizaciju i društveno prihvatanje gejeva.


U toku nacizma u Nemačkoj, homoseksualnci su bili proganjani i odvođeni u logore, obeleženi ružičastim trouglom. Sa završetkom Drugog svetskog rata homofilni pokret u Evropi, a zatim i u Americi počinje da jača. U Holandiji se 1946. organizuje COC jedna od prvih i sada najstarija postojeća gej organizacija. Slične organizacije se osnivaju i u Danskoj, SAD, Ujedinjenom Kraljevstvu, i drugde.

Događaj koji se često uzima kao prelomni za gej istoriju je Stounvolska revolucija, odigrana 1969. godine u Njujorku. To je prvi veći okršaj LGBT osoba sa policijom. Nakon toga, u SAD i u mnogim evropskim zemljama organizuju se brojne gej organizacije koje obrazuju ono što i danas postoji kao gej pokret.

U toku 1970-ih Američka psihijatrijska asocijacija uklanja homoseksualnost sa spiska mentalnih poremećaja. Nešto kasnije to čini i Svetska zdravstvena organizacija, koja homoseksaulnost počinje da tretira kao jednu od varijanti seksualne orijentacije, pored heteroseksualnosti i biseksualnosti.


Najveće društvene i zakonske promene dešavaju se s kraja 1980-ih i tokom 1990-ih. Danaska je prva zemlja u svetu koja omogućuje registrovano partnerstvo istopolnim parovima. Njen primer slede i druge zemlje u Evropi i svetu. Prva zemlja koja legalizuje istopolni brak je Holandija, 2001. godine, izjednačujući prava heteroseksualnih i homoseksaulnih parova. I druge zemlje u Evropi su tokom 2000-ih počele da ozvaničuju istopolne brakove i legalizuju usvajanje dece od strane gej i lezbejskih parova.


Kultura [uredi - уреди]

Ružičasti trougao, sada gej simbol, ranije korišćen za obeležavanje gej muškaraca u konc-logorima u nacističkoj Nemačkoj.(Glavni članak: LGBT kultura.)

Gej kultura predstavlja model društvenih aktivnosti i simboličku strukturu koja određuje značenje društvene prakse u kojoj učestvuju (koju stvaraju i/li konzumiraju) gejevi. U tom smislu gej kultura predstvalja poznavanje LGBT istorije, razumevanje ciljeva LGBT pokreta, kao i učešće u dešavanjima u LGBT zajednici.

Nisu svi gejevi učesnici u stvaranju i održavanju gej kulture. Neki se samovoljno distanciraju iz ideoloških, političkih, estetskih ili drugih ličnih razloga, drugi su u nemogućnosti da u njoj učestvuu (žive u ruralnim i konzervativnim sredinama, u kojima gej zajednica nije razvijena, ili čak ne postoji).

Gej kultura u 19. i 20. veku bila je skrivena iza niza simbola i homoerotskog sadržaja koje su mogli da primete (samo) osobe kojima su signali bili upućeni – gej publika. Homoerotizam se krio iza visoke kulture i naizgled „straight“ tema. Otuda i povezivanje gejeva sa operom, baletom, profesionalnim sportom, modom, finom kuhinjom, uređenjem prostora i Zlatnim vekom Holivuda. Primeri se mogu naći u velikom broju filmova, na primer: u klasičnom holivudskom mjuziklu, naizgled potpuno heteroseksualnom, glumica se nalazi u centru muzičke scene, dok oko nje igraju mišićavi muškarci, obučeni u šorceve, i deluju kao da su zainteresovani jedni za druge, više nego za nju (kostime, kao i koreografiju plesača pripremaju muškarci). Centralni ženski lik omogućava da se ojača heterocentrični privid i da film prođe cenzuru, ali Gentlemen Prefer Blondes, odakle je gore opisana scena, postaje jedan od kultnih fimova za gej muškarce, a glavna glumica Marilyn Monroe jedna od najvećih gej ikona.

Posle Stounvolske revolucije gej kultura počinje po prvi put javno da se razvija. Tada se gej iskustvo po prvi put javlja kao centralna i normalna priča, umesto kao sporedna i „nevaljala“ priča u straight zapletima. U toku 70-ih gej kultura počinje da vrši uticaj na opštu kulturu. Popularne ličnosti, kao na primer, Liza Minnelli provode dosta vremena sa gej ljudima u javnosti, koji su tada jet set prihvata kao sofisticirane i moderne ljude (i/ili modne detalje). Druge slavne ličnosti, kao Andy Warhol počinju otvoreno da govore o svojim gej iskustvima, ljubavima i partnerima. Pojava AIDS-a je uslovila outovanje nekoliko zvezda, kao što su Rock Hudson i Freddie Mercury. Sve to je doprinelo većem prisustvu gej tema u javnosti.

S kraja 20. veka veliki broj poznatih ličnosti, kao i veliki broj filmova, TV serija, reality i talk showua doprineo je boljem upoznavanju gej kulture i njenom približavanju široj publici. Madonna je jedna od zvezda koja svoje ideje obilno pozajmljuje iz gej kulture i svoj „dug“ vraća tako što ih predstvalja široj javnosti, približavajući, na taj način, gej i straight kulturu.

Zvanična politika [uredi - уреди]

Gej brakovi su u 21. veku postali jedna od glavnih tema LGBT pokreta. Iako veći broj zemalja u svetu omogućuje registrovana partnerstva istopolnim parovima, svega tri evropske države priznaju i pravo na brak.
Naslovna strana magazina Gay Times (UK), decembar, 2005.(Vidi: Prava LGBT osoba)

U toku istorije razna društva su se u raznim periodima drugačije odnosila prema homoseksualnosti i posebno gejevima. Lezbejke su uvek bile manje na prisutne u zakonskim zabranama, mada su trpele jednaki društveni pristisak.

U SFRJ su gej odnosi (muška homoseksualnost) bili zabranjeni do 1974. godine, kada se prebacuje na republički nivo. Slovenija je vrlo brzo dekriminizovala homoseksualnost, dok je Bosna i Hercegovina to učinila tek 1996. godine. (Videti: LGBT istorija u zemljama bivše SFRJ.)

Danas su gej odnosi zakonom zabranjeni u nekim islamskim zemljama, a pet fundamentalističkih zemalja predviđa smrtnu kaznu (Mauritanija, Iran, Sudan, Saudijska Arabija i Ujedinjeni Arapski Emirati.

Istopolni brakovi i razni oblici registrovanih partnerstava mogući su u nekim demokratskim zemljama Evrope, Amerike, Afrike, kao i u Australiji.

Roditeljska prava [uredi - уреди]
(Vidi dalje: Roditeljska prava LGBT osoba.)

Trenutno osam zemalja u svetu u potpunosti omogućava usvajanje dece od strane istopolnih parova (Španija, Belgija, Holandija, Andora, Velika Britanija, Švedska, Island i Južnoafrička Republika. Pored njih, usvajanje dece dozvoljavaju i neke države u SAD, Kanadi i nekim delovima Australije. U Danskoj, Nemačkoj i Norveškoj dozvoljeno je samo usvajanje biološkog deteta jednog od partnera, odnosno jedne od partnerki od strane drugog partnera, odnosno druge partnerke.


Vojska [uredi - уреди]
(Vidi: Seksualna orijentacija i vojska.)

Homoseksualnost vojnika bila je izuzetno cenjena u formiranju „nepobedive“ tebanske Svete čete (Ιερός Λόχος τών Θηβών), elitne jedinice u poznom klasičnom periodu Grčke, koja je bila sastavljena isključivo od parova gej ljubavnika. Svetu četu je 338. pne. godine potukao Filip II Makedonski sa svojim sinom Aleksandrom Velikim, koji su, takođe, održavali gej odnose. (Vidi: Pederastija u antičkoj Grčkoj.)

U savremeno doba 29 država u svetu dozvoljavaju otvorenim gejevima da služe u vojsci, a samo 17 država to eksplicitno zabranjuje. U ostalim državama, kao u SAD, na primer, gej muškarci mogu služiti vojsku ako ne ispoljavaju svoju homoseksualnost.
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://www.willica.deviantart.com
MBM

avatar

Ženski
Broj poruka : 2
Godina : 24
Datum upisa : 10.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Homoseksualci itd...   Pet Okt 10, 2008 7:26 pm

meni je najbolji drug gej, i ne volim kada ih zovu pederi jer je to toliko omalovazavanje!!!

mozda oni imaju drugacije misljenje o nama sto volimo suprotan pol! I tacno je da su extra sa devojkama! Jbt, njima mozes sve da ispricas i nece reci nijednom decaku, a bilo koji (TZV.) strejt bi odma isao da se hvali kako si mu nesto rekla!

prisustvovala sam i poljupcu, i to je sasvim ok, ako je njima, sto meni to smeta? a i nekako je simpaticno gledati to, bar meni! :) ja mozda zvucim kao da sam luda, ali meni je najbolji drug gej, i moram ga braniti kada je extra prijatelj!!

P.S.-U njihove nacine sexa ne ulazim :D
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
*Afri*
~*~Administrator~*~
~*~Administrator~*~
avatar

Ženski
Broj poruka : 1086
Godina : 24
Datum upisa : 04.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Homoseksualci itd...   Sub Okt 11, 2008 8:50 am

naravno MBM i ja ne volim kad nekog ko je drugachijeg opredeljenja nazivaju pederchinom... brate gay je pa shta? nije on kriv. tako oseca

_________________

]VUKASHIN IS SIMPLY THE BEST!
BETTER THAN ALL THE REST
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://www.vamosbrigade.com
!MissPopTrash!
~*~Administrator~*~
~*~Administrator~*~
avatar

Ženski
Broj poruka : 2617
Godina : 24
Datum upisa : 07.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Homoseksualci itd...   Sub Okt 11, 2008 9:30 am

Meni oni ne smetaju... Chak su mi gayevi i simpatichni pomalo :) I kao shto rekoh ja bi bash woljela da imam gay druga :) nekako mi je to extra :)

_________________

How do we reverse the chemistry?
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://rihannarocks.forum.st/
~Dora~
~*~swatkica - super chlan~*~
~*~swatkica - super chlan~*~
avatar

Ženski
Broj poruka : 338
Godina : 23
Datum upisa : 10.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Homoseksualci itd...   Sub Okt 11, 2008 10:41 pm

E pa ja ih ne volim...Cak su ustanovili da je to bolest...Mislim ja kada sam gledala 1spot od xtine a tu dva gaya mislim bljak...pa ni vama ne bi bilo da je neka lezbejka pored vas,zar ne?I kako kazu,Bog je stvorio adama i ewu,a ne adama i stewu Cula sam da su ih u kini isprebijali....Ja nikada nisam bila u drustvu gaya i nadam se da necu
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
NajgoraOdSwuDecu
~*~prava Crazy - Girl~*~


Ženski
Broj poruka : 919
Godina : 25
Datum upisa : 21.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Homoseksualci itd...   Ned Okt 12, 2008 8:33 am

~Dora~ ::
I kako kazu,Bog je stvorio adama i ewu,a ne adama i stewu
:/No.1/: u pravu si...meni je to totalno neprirodno...
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
little_vampire
~*~spremi stvari, josh malo pa ulazish u nash klub~*~
~*~spremi stvari, josh malo pa ulazish u nash klub~*~
avatar

Ženski
Broj poruka : 229
Godina : 24
Datum upisa : 02.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Homoseksualci itd...   Ned Okt 12, 2008 8:52 am

~Dora~ ::
pa ni vama ne bi bilo da je neka lezbejka pored vas,zar ne?

Pa, kao sto rekoh, ne smeta mi, jer mi je sestra imala devojku, a najbolji drugovi su gay.. Drago mi je sto nisu svi na forumu homofobicni....

A, Dora, moram da ti cestitam na odvali: HOMOSEXUALNOST NIJE BOLEST!!!!! Ko god da ti je rekao da je to bolest, nije bio pri sebi....
Mozda nekima to nije prirodno, ali nije sve sto je drugacije bolest....


Ja verujem da treba traziti ljubav, a ne pol.....
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://www.willica.deviantart.com
~Dora~
~*~swatkica - super chlan~*~
~*~swatkica - super chlan~*~
avatar

Ženski
Broj poruka : 338
Godina : 23
Datum upisa : 10.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Homoseksualci itd...   Ned Okt 12, 2008 11:58 am

Pa ustanovili su da je to bolest,nasla sam to na jednom forumu...
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Miley Cyrus
~*~prava Crazy - Girl~*~
avatar

Ženski
Broj poruka : 580
Godina : 23
Datum upisa : 12.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Homoseksualci itd...   Ned Okt 12, 2008 2:59 pm

Nemam nista protiv homoseksualaca...Bilo bi bolje jos kad bi mogli slobodno hodati i drzat se za ruke..jer nisu oni krivi sto tako osjecaju...
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://beca23467.blogger.ba
little_vampire
~*~spremi stvari, josh malo pa ulazish u nash klub~*~
~*~spremi stvari, josh malo pa ulazish u nash klub~*~
avatar

Ženski
Broj poruka : 229
Godina : 24
Datum upisa : 02.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Homoseksualci itd...   Ned Okt 12, 2008 6:04 pm

~Dora~ ::
Pa ustanovili su da je to bolest,nasla sam to na jednom forumu...
E pa to je neko lupetao.... Ako je homosexualnost bolest, onda je i ljubav bolest..... Niko nije ustanovio da je to bolest ZATO STO NIJE!!!!!!

A, Miley, kao sto rekoh, svidja mi se kako razmisljas.....
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://www.willica.deviantart.com
Miley Cyrus
~*~prava Crazy - Girl~*~
avatar

Ženski
Broj poruka : 580
Godina : 23
Datum upisa : 12.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Homoseksualci itd...   Ned Okt 12, 2008 7:01 pm

hhh...Hvala...I ja sam citala danas u jednom casopisu:
U kojih 10 svjetskih gradova je najbolje zivjeti ako ste gay???
The Independent je napravio listu baziranu na toleranciju,
mugucnosti mirnog zivota u duhu vlastite seksualne orijentacije
kvalitetu posebnih lokala i osjecaju slobode.
Iza prvog San Franciska slijede Sydey,New York,Mykonos,
Pariz,Bercelona,Amstredan,London,Copenhagen i Berlin..
E to si za mene drzave da avko zivi kako zeli.. :P
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://beca23467.blogger.ba
~*KiKkY_aNn!e*~
~*~swatkica - redowan chlan~*~
~*~swatkica - redowan chlan~*~
avatar

Ženski
Broj poruka : 100
Godina : 22
Datum upisa : 02.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Homoseksualci itd...   Ned Nov 02, 2008 9:51 pm

Ja nemam nishta protiw homitja...
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://buntownici.forumotion.com
Tasha RBD
~*~pochetnica~*~
~*~pochetnica~*~
avatar

Ženski
Broj poruka : 32
Godina : 26
Datum upisa : 05.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Homoseksualci itd...   Ned Nov 09, 2008 3:15 pm

Pa, to i nije bas prirodno, ali sta kad oni tako osecaju, nemam nista protiv...Nema niceg strasnog kada se dve devojke poljube (npr. moje drugarice).A sto se tice homoseksualaca, ja sam oduvek obozavala Christiana Chaveza i kada sam saznala da je gay, to se nije promenilo!
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Peking_girlO_o_Sun
~*~Administrator~*~
~*~Administrator~*~
avatar

Ženski
Broj poruka : 1133
Godina : 24
Datum upisa : 03.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Homoseksualci itd...   Ned Nov 09, 2008 4:20 pm

Ja idem sa par gejeva u razredu. Ali oni se vataju... XD ali stvarno. Primetili smo. Čak ne vole društvo devojaka.
A znam i dve devojke koje su se ljubile i sve snimile telefonom a taj snimak je videl a cela moja bivsa skola!
Ako je tzo normalno..msm...

_________________
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://teenanger-best.heavenforum.com
little_vampire
~*~spremi stvari, josh malo pa ulazish u nash klub~*~
~*~spremi stvari, josh malo pa ulazish u nash klub~*~
avatar

Ženski
Broj poruka : 229
Godina : 24
Datum upisa : 02.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Homoseksualci itd...   Ned Nov 09, 2008 4:45 pm

Nije normalno ako se samo zajebavaju, ali ako su stvarno u vezi onda je to ok....To je onda normalno....
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://www.willica.deviantart.com
Peking_girlO_o_Sun
~*~Administrator~*~
~*~Administrator~*~
avatar

Ženski
Broj poruka : 1133
Godina : 24
Datum upisa : 03.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Homoseksualci itd...   Ned Nov 09, 2008 5:54 pm

Meni nije normalno.. msm svi znaju da su se oni smuwali.

_________________
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://teenanger-best.heavenforum.com
~*~xenija~*~
~*~prava Crazy - Girl~*~
avatar

Ženski
Broj poruka : 555
Godina : 22
Datum upisa : 13.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Homoseksualci itd...   Pon Nov 10, 2008 12:37 pm

pa nekriju jesu malo opiceni ja to ne bi nikad ali ako oni to vole .....nema veze
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
little_vampire
~*~spremi stvari, josh malo pa ulazish u nash klub~*~
~*~spremi stvari, josh malo pa ulazish u nash klub~*~
avatar

Ženski
Broj poruka : 229
Godina : 24
Datum upisa : 02.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Homoseksualci itd...   Pon Nov 10, 2008 3:24 pm

Ne znam.... Ja sam navikla na sve to: ljubljanje, vatanje..... jer mi je najbolji drug gay i ima decka....


xenija_parasiempre_dull ::
pa nekriju jesu malo opiceni ja to ne bi nikad ali ako oni to vole .....nema veze

Jesi li ti ikada cula za tacku? Ne mogu da pohvatam sta zelis da kazes jer je sve u jednoj dugackoj i jako cudnoj recenici!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://www.willica.deviantart.com
~*~xenija~*~
~*~prava Crazy - Girl~*~
avatar

Ženski
Broj poruka : 555
Godina : 22
Datum upisa : 13.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Homoseksualci itd...   Uto Nov 11, 2008 1:31 pm

hehhe ja sam ti takva samo pisem sad cu ja da pazim na tacku
kad pisem nesto ozbiljnije pazim al ovde.......to ne postoji nikakav pravopis
a da ne spominjem da ja idem na takmicenje iz srpskog gde je pravopis sve heheheh
smilies rofl thumb up
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
little_vampire
~*~spremi stvari, josh malo pa ulazish u nash klub~*~
~*~spremi stvari, josh malo pa ulazish u nash klub~*~
avatar

Ženski
Broj poruka : 229
Godina : 24
Datum upisa : 02.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Homoseksualci itd...   Uto Nov 11, 2008 5:12 pm

Opet te nista ne razumem, ali dobro.....
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://www.willica.deviantart.com
~mrkvili~
~*~swatka mawa~*~
~*~swatka mawa~*~
avatar

Ženski
Broj poruka : 52
Godina : 28
Datum upisa : 12.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Homoseksualci itd...   Čet Feb 12, 2009 1:00 pm

Nemam nista protiv njih...Ko voli nek izvoli smile
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Sponsored content
PočaljiNaslov: Re: Homoseksualci itd...   

Nazad na vrh Ići dole
 
Homoseksualci itd...
Nazad na vrh 
Strana 4 od 5Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
~* crazy_girls_club*~ :: Tabu tema... :: Pssstttttttt... Samo za cure...-
Skoči na: