...I'm not crazy, my reality is just different than yours...
 
PrijemPrijem  PortalliPortalli  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Delite | 
 

 Sportowi za swe...

Ići dole 
Idi na stranu : 1, 2, 3  Sledeći
AutorPoruka
~*wanjitza*~
~*~Administrator~*~
~*~Administrator~*~
avatar

Ženski
Broj poruka : 2744
Godina : 24
Datum upisa : 01.12.2007

PočaljiNaslov: Sportowi za swe...   Sre Dec 19, 2007 6:38 pm

CARDIO BOXING
Želite atraktivni aerobni program koji se sastoji od pokreta iz borilačkih veština, dok ih konkretno koristite na džakovima? Onda ste izabrali pravu stvar! Pored povećanog samopouzdanja i adrenalina, otpor koji pruža džak utiče da se svi mišići iznenadjujuće brzo oblikuju dobijajući vretenasto zavidan oblik.

TAE BO (Kick aerobic) Basic + body sculpting and streching.
Odavno je vrlo popularan u svetu, a sada je dostupan i kod nas! Obuhvata izvodjenje ručnih i nožnih tehnika borilačkih veština, kombinovanih u jednostavnim BASIC koreografijama čime se postiže muskulatorni tonus celog tela. Sam akcenat na borilačkim veštinama utiče na psihu, jer nakon treninga samopouzdanje dostiže viši stepen. Namenjen je polaznicima svih nivoa aerobne izdržljivosti, a koreografije su prilagodjene svim vežbačima. Poboljšava se koordinacija tela, podižu aerobna izdržljivost i funkcionalne sposobnosti uz smanjenje viška kilograma. Završna faza treninga je streching tj. istezanje, razgibavanje i relaksacija celog tela (body relax). Rezultati: mišići koji su bili pod naponom se opuštaju, izdužuju, dobijaju elastičnost i vretenastu strukturu, a relaksacija reguliše rad srčanog mišića.

TAE BO II (Kick aerobic) Power + body sculpting and streching.
Namenjen je vežbačima koji su savladali predhodne TAE BO Basic korake. Takodje se zasniva na tehnikama borilačkih veština, ali kombinovanjem nožne tehnike koje se izvode u skoku i spajanjem u složenije.

KICK AEROBIC koreografije
Intezitet naprednog je mnogo veći nego u osnovnom programu. Namenjen je vežbačima veće aerobne sposobnosti. Takodje složena koreografija razvija visok nivo koncentracije pri aerobnom radu. Rezultati programa: poboljšanje gipkosti celog tela i koordinacija pokreta. Muskulatura postaje vretenasta, dok aerobna izdržljivost i funkcionalna sposobnost dostiže neverovatno visok nivo.


BASIC STEP bodytoning - stretching
Program Reebok Univerziteta koji je specijalno kreiran za početnike. Obuhvata učenje svih osnovnih step koraka i osnovnih vežbi oblikovanja. Karakteristika treninga je rad na Reebok steperu. Namenjen je zdravim i ne treniranim osobama. Rezultati: postepeno podizanje funkcionalnih sposobnosti na viši nivo, oblikovanje i zatezanje muskulature.

STEP I
Program se preporučuje polaznicima svih nivoa aerobne sposobnosti, koji su predhodno savladali Basic STEP tehniku. Sadrži POWER STEP, CIRCUIT STEP i BODY SCULPTING program. Koreografije su jednostavne i prilagodjene svakom vežbaču STEP-a I.

STEP II
Namenjen osobama koje su u potpunosti savladale terminologiju i tehniku izvodjenja STEP koraka. Takodje sadrži programe pomenute u STEP-u I, a razlika je u tome što ovaj napredan program čine složenije koreografije.

CIRCUIT STEP + body toning and streching
Predstavlja naizmeničnu kombinaciju aerobnog rada na steperu i vežbi snage sa steperom. Namenjen svim nivoima polaznika step aerobika koji su savladali osnovne step korake. Zbog čega? Zbog toga što jednostavnim regulisanjem visine stepera istovremeno mogu raditi trening vežbači svih nivoa utreniranosti. Efekat treninga: pored postepenog podizanja funkcionalnih sposobnosti, jačanja i oblikovanja mišića, ubrzava se metabolizam i to sa produženim dejstvom nakon treninga.

STEP POWER + body toning and streching
Program obuhvata step korake visokog inteziteta i zahteva predhodno znanje BASIC STEP koraka, takodje i visok novo aerobnih sposobnosti. Rezultati: održavanje i podizanje funkcionalnih sposobnosti na viši nivo, jačanje muskulature, povećanje gipkosti, snage i aerobne izdržljivosti. Namenjen zdravim i utreniranim osobama.

STEP CARDIO
Čas step aerobic-a koji se prvenstveno sastoji od koreografija razloženih u tri bloka. Ovakva vrsta časa je pogodna za poboljšanje i sticanje kondicije, izdržljivosti i jačanje prvenstveno mišića nogu. Čas je visokog inteziteta i namenjen je vežbačima koji su savladali basic step.

HI-LOW Basic + body toning and streching
Kombinacija jednostavnih plesnih koraka visokog i niskog inteziteta ukomponovanih u jednostavnu koreografiju. Efekti: podizanje funkcionalnih sposobnosti i oblikovanje muskulature.

HI-LOW II Basic + body toning and streching
Program koji se nadovezuje na HI-LOW Basic. Čine ga složenije koreografije visokog i niskog inteziteta, gde su efekti izraženiji nego u predhodnom HI-LOW Basic-u.

HI IMPACT Basic + body sculpting streching
U bukvalnom prevodu ''jak udar''. Obuhvata korake visokog intenziteta (skokove, poskoke, trčanja). Namenjen je isključivo zdravim i dobro treniranim vežbačima jer je frekvencija srca u nekim momentima iznad 170 otkucaja u minuti, što više ne spada u okvire aerobnih aktivnosti. Efekti: poboljšanje kondicije i razvijanje i jačanje muskulature.

MIX IMPACT Aerobik Basic i body sculpting and streching. Program srednjeg intenziteta u kojem se kombinuje rad na steperu (STEP AEROBIC) i rad van stepera (HI LOW). Namenjen je polaznicima svih nivoa aerobne izdržljivosti. Razvija aerobne sposobnosti i utiče na oblikovanje i jačanje muskulature.

BODY COMBAT
Namenjen je vežbačima različite fizičke spremnosti. Obuhvata više aerobnih programa. U okviru od 60 min. zabavite se vežbajući BODY WORKOUT, uz delove HI-LOW, STEP, KICK Aerobika, BODY SCULPTING-a i još mnogo toga... Akcenat je na vežbama koje se primenjuju pri definiciji mišića uz topljenje masnih naslaga. Pored lepše mišićne mase, dobija se bolja funkcionalost, a metabolizam se ubrzava sa produženim dejstvom nakon treninga.

OPTIMAL WORKOUT
Vrsta intervalnog treninga koji je sve popularniji. Najrazličitiji oblici vežbi namenjeni sticanju kondicije. Vežbanje ovom vrstom treninga je veoma intenzivno i utrošak kalorija je veći nego kod klasičnog aerobika. Optimal workout kao intervalni trening postaje veoma popularan zbog svoje raznovrsnosti, vežbama se obuhvataju sve mišićne partije, i velike i male, a veća je efikasnost kod gubljenja težine. Koristi se i dodatno opterećenje za ruke i noge. Vežbanje sa dodatim opterećenjem je efikasnije u smislu jačanja muskulature prvenstveno ruku i ramenog pojasa, trupa i nogu, kao i povećanje fleksibilnosti i gipkosti. Telo postaje zategnuto, snažnije i lepo oblikovno.

BODY SCULPTING
Način vežbanja kojim se postiže bolja mišićna grupa, sa akcentom na mišiće trbuha, nogu (abduktora i aduktora), gluteusa, ledja, ruku i ramenog pojasa. Namenjen je vežbačima svih nivoa.

STABY
Osetite mišiće na koje ne možemo da utičemo bez Staby vibracije! Svi znamo da bez vežbi oblikovanja aerobni programi ne mogu se raditi kvalitetno, zato nam odlično dizajniran Staby rekvizit pomaže da utičemo na mišiće uz vibraciju. Pored tegića, lopte… najbolja kombinacija je baš ovaj način vežbanja.

PILATES
Metod koji karakteriše kontrola pokreta i koncentracija uma. U središtu pažnje stoji preciznost izvodjenja svake vežbe. Svaka vežba je osmišljena da istegne i ojača mišić koji izvodi kretnju, ''otvarajući'' kretnju u zglobovima i smanjujući napetost u vezivnom tkivu. Vrlo je specifičan i način disanja prilikom izvodjenja svake vežbe, koji pomaže da se usmeri energija upravo u područje tela koje izvodi kretanje, dok se ostatak tela relaksira. Metodom Pilates-a ''pogadjamo'' izrazito veliki broj dubinskih mišića zajedno, poboljšavajući tako koordinaciju pokreta i ravnotežu kao i sposobnost pravilnog držanja tela. Pilates pruža izduživanje i ravnanje svih mišića u jednu uravnoteženu celinu, i gradi snagu i izdržljivost bez izlaganja stresu kardiovaskularnog sistema. Pilates vežbe su pogodne za sve bez obzira na godine. Pilates ima podjednaku važnost kao glavni ili dodatni trening, kako za rekreativce tako i za aktivne sportiste.

PILATES & UPPER BODY
Pilates Workout kome su pridodate vežbe koje naročito poboljšavaju i jačaju gornji deo tela. Korišćenje lakih opterećenja (stretch trake, male težine ručnih i nožnih tegića) pomaže da se poboljša fleksibilnost celokupnog koštano zglobnog sistema i omogući bolja pokretljivost.

PILATES & LOWER BODY
Pilates Workout kome su pridodate vežbe za jačanje donjeg dela tela. Ovim vežbama postižete vretenast oblik mišića nogu, sa akcentom na bokove i mišiće zadnje lože buta.

PILATES & ABS AND BACK MUSCLES
Mišići ledja i stomaka su najvažniji u Pilates-u. tzv. ''power house'' je naziv upravo za ovaj deo tela. Njegovim jačanjem se ustvari postiže mogućnost izvodjenja najrazličitijih pokreta.

FIT BALL
Iznenadili biste se kada bi videli šta sa loptom možete da postignete na svom telu! Pored jačanja svih mišića, dolazi i do poboljšane stabilnosti celog tela i ravnoteže. Položaji koje zauzimate dok vežbate na lopti štite vas od povrede, jer se lopta uvek prilagodjava vašem telu i služi kao oslonac. Želite da utičete ovim načinom vežbanja na oblike vašeg tela uz zabavu, onda će vam se program Fit Ball činiti veoma atraktivnim.

SPINNING je već ustaljen u Americi i Evropi kao jedan od najatraktivnijih i najdelotvornijih načina vežbanja. Časovima Spinning-a se podiže popularnost ovih dana, privlačeći fitness entuzijaste koji žele da postignu visok nivo mentalnih i fizičkih sposobnosti. Spinning nudi jedinstven i zabavan trening za sve ljude, svih godina, na svim nivoima fizičkih sposobnosti.
ŠTA JE SPINNING?
Stvorio ga je JOHNY G. biciklista ekstremnih distanci svetske klase, kao program koji se izvodi na stacioniranim biciklima, primarno namenjen postizanju maksimalnog utroška energije. Prilagodjavanjem sedišta, pozicije ruku i otpora obrtaja točka za održavanje ravnomerne brzine, vozač može da simulira osećaj vožnje u prirodi. Osoba može da sagori oko 500 kalorija na 40 min. času.
- Čas Spinning-a je zapravo filozofija biti mentalno i fizički fit. Vezano za mentalne mogućnosti i tehniku izvodjenja discipline, Spinning koristi proverene metode atletskog treninga da bi stvorio trening koji je jednako fizički i mentalno okrepljujući i izazovan. Spinning stavlja akcenat na individualne potrebe, bez obzira na atletske mogućnosti.
- Čas Spinning-a se sastoji od zagrevanja, potom od 40 min. umerenog a potom visoko intenzivnog kardiovaskularnog treninga, pa smirivanja, hladjenja i istezanja. Instruktor može zatražiti od vozača da povećaju otpor na biciklima i da zamisle vožnju kroz uspone na planini, ili da smanje otpor i zamisle vožnju pored obale okeana. Kroz ceo tok časa, vozači slušaju muziku koja prenosi emocionalnu poruku za različite delove vožnje. Muzička selekcija pokriva širok spektar od bluza i džeza, do savremene muzike i rokenrola.
- Sa časovima Spinning-a koji se nude u preko 60 zemalja širom sveta, ljudi na svim nivoima fitnessa stavljaju pedale na test i nalaze šampiona izmedju sebe.
- Spinning termini se unapred zakazuju telefonom ili lično zbog ograničenog broja bicikala (18).

_________________
život je lep, kad se živeti zna, zato uzmi šta ti se da, jer sreća je kratka a živiš zbog nje, ne traži suviše i dobićeš sve! Čapy & Kaia & Kixy =) -> my bff & e... smile
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
~*wanjitza*~
~*~Administrator~*~
~*~Administrator~*~
avatar

Ženski
Broj poruka : 2744
Godina : 24
Datum upisa : 01.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Sportowi za swe...   Sre Dec 19, 2007 6:42 pm

Owo sam skinula sa nekog sajta, nadam se da tje wam pomotji u pronalazhenju idealnog sporta...

_________________
život je lep, kad se živeti zna, zato uzmi šta ti se da, jer sreća je kratka a živiš zbog nje, ne traži suviše i dobićeš sve! Čapy & Kaia & Kixy =) -> my bff & e... smile
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
*Afri*
~*~Administrator~*~
~*~Administrator~*~
avatar

Ženski
Broj poruka : 1086
Godina : 24
Datum upisa : 04.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Sportowi za swe...   Čet Jan 10, 2008 9:12 pm

extra fala....ali ja treniram tenis...on je isto tako dobar...zatezhe mishitje zadnjice.nogu i ruku

_________________

]VUKASHIN IS SIMPLY THE BEST!
BETTER THAN ALL THE REST
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://www.vamosbrigade.com
~*wanjitza*~
~*~Administrator~*~
~*~Administrator~*~
avatar

Ženski
Broj poruka : 2744
Godina : 24
Datum upisa : 01.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Sportowi za swe...   Čet Jan 10, 2008 9:42 pm

ja nisam za tenis, mislim ne umem da ga igram, ali nemam nishta protiv njega...

_________________
život je lep, kad se živeti zna, zato uzmi šta ti se da, jer sreća je kratka a živiš zbog nje, ne traži suviše i dobićeš sve! Čapy & Kaia & Kixy =) -> my bff & e... smile
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Peking_girlO_o_Sun
~*~Administrator~*~
~*~Administrator~*~
avatar

Ženski
Broj poruka : 1133
Godina : 24
Datum upisa : 03.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Sportowi za swe...   Pet Jan 11, 2008 9:33 am

Ja odlično igram tenis, ali ne ide mi sa onom okruglom zelenom lopticom, već ona druga......
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://teenanger-best.heavenforum.com
*Afri*
~*~Administrator~*~
~*~Administrator~*~
avatar

Ženski
Broj poruka : 1086
Godina : 24
Datum upisa : 04.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Sportowi za swe...   Sub Jan 12, 2008 4:29 pm

~*Sanja*~ ::
Ja odlično igram tenis, ali ne ide mi sa onom okruglom zelenom lopticom, već ona druga......
pa postoji jasmo jedna loptica za tenis...ta okrugla! a ti mozhda dobro igrash badmington???? to nije ni slicno !
ok je tae bo i pilates! j

_________________

]VUKASHIN IS SIMPLY THE BEST!
BETTER THAN ALL THE REST
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://www.vamosbrigade.com
~*wanjitza*~
~*~Administrator~*~
~*~Administrator~*~
avatar

Ženski
Broj poruka : 2744
Godina : 24
Datum upisa : 01.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Sportowi za swe...   Sub Jan 12, 2008 4:40 pm

tae bo, trenira moja drugarica i kayhe da je ok

_________________
život je lep, kad se živeti zna, zato uzmi šta ti se da, jer sreća je kratka a živiš zbog nje, ne traži suviše i dobićeš sve! Čapy & Kaia & Kixy =) -> my bff & e... smile
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
*Afri*
~*~Administrator~*~
~*~Administrator~*~
avatar

Ženski
Broj poruka : 1086
Godina : 24
Datum upisa : 04.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Sportowi za swe...   Ned Jan 27, 2008 10:30 pm

da, mislim da swi nawedeni sportovi dosta opushtaju

_________________

]VUKASHIN IS SIMPLY THE BEST!
BETTER THAN ALL THE REST
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://www.vamosbrigade.com
~*wanjitza*~
~*~Administrator~*~
~*~Administrator~*~
avatar

Ženski
Broj poruka : 2744
Godina : 24
Datum upisa : 01.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Sportowi za swe...   Pon Jan 28, 2008 5:39 pm

pogotovo pilate, on je bas za oslabadjanje od stresa... mada, ja se najvise opustim i izbijem negativnu energiju koja mi se obavezno nakupi preko dana, pustajuci totalno llooodee pesme, s puno ritma, pa onda radim vezbe, i djuskam dok ne padnem s nogu... to mi bas prija...

_________________
život je lep, kad se živeti zna, zato uzmi šta ti se da, jer sreća je kratka a živiš zbog nje, ne traži suviše i dobićeš sve! Čapy & Kaia & Kixy =) -> my bff & e... smile
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
*Afri*
~*~Administrator~*~
~*~Administrator~*~
avatar

Ženski
Broj poruka : 1086
Godina : 24
Datum upisa : 04.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Sportowi za swe...   Pon Jan 28, 2008 6:59 pm

da, pilates,joga opushtaju.... bash su blagi

_________________

]VUKASHIN IS SIMPLY THE BEST!
BETTER THAN ALL THE REST
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://www.vamosbrigade.com
Pepeljuga
... machkica za medalju ....
... machkica za medalju ....
avatar

Ženski
Broj poruka : 1188
Godina : 25
Datum upisa : 21.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Sportowi za swe...   Uto Jan 29, 2008 2:39 pm

Rafaela ::
da, pilates,joga opushtaju.... bash su blagi
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
RoBeRtA-Zorana
~*~swatka mawa~*~
~*~swatka mawa~*~
avatar

Ženski
Broj poruka : 54
Godina : 24
Datum upisa : 26.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Sportowi za swe...   Uto Feb 26, 2008 10:53 pm

Ja treniram ples(trbusni),Box,Odbojku....smile
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Peking_girlO_o_Sun
~*~Administrator~*~
~*~Administrator~*~
avatar

Ženski
Broj poruka : 1133
Godina : 24
Datum upisa : 03.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Sportowi za swe...   Sre Feb 27, 2008 2:28 pm

Rafaela ::
~*Sanja*~ ::
Ja odlično igram tenis, ali ne ide mi sa onom okruglom zelenom lopticom, već ona druga......
pa postoji jasmo jedna loptica za tenis...ta okrugla! a ti mozhda dobro igrash badmington???? to nije ni slicno !
ok je tae bo i pilates! j

Da, bagminton, zbunila sam se!!!!!!

_________________
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://teenanger-best.heavenforum.com
~*wanjitza*~
~*~Administrator~*~
~*~Administrator~*~
avatar

Ženski
Broj poruka : 2744
Godina : 24
Datum upisa : 01.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Sportowi za swe...   Sre Feb 27, 2008 3:53 pm

ja trcim skoro svako vece, danas ne mogu jer ne mogu da stignem... trcim po tri puna kruga na atletskom stadionu i dva popreka kratka sprinta... trcanje me opusta i smiruje, a i pomaze mi u borbi protiv odvratnih kg i to je to... lepo se osecam kad se dobro istrcim... to je moj izduvni ventil...

_________________
život je lep, kad se živeti zna, zato uzmi šta ti se da, jer sreća je kratka a živiš zbog nje, ne traži suviše i dobićeš sve! Čapy & Kaia & Kixy =) -> my bff & e... smile
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Gost
Gost
avatar


PočaljiNaslov: Re: Sportowi za swe...   Sre Feb 27, 2008 3:59 pm

OMG!Po meni je sve to glupo...(nista licno)
Nazad na vrh Ići dole
~*wanjitza*~
~*~Administrator~*~
~*~Administrator~*~
avatar

Ženski
Broj poruka : 2744
Godina : 24
Datum upisa : 01.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Sportowi za swe...   Sre Feb 27, 2008 4:02 pm

pa znas kako kome, meni stvarno prija bavljenje sportom, neko to voli neko ne, misljenja su razlicita...

_________________
život je lep, kad se živeti zna, zato uzmi šta ti se da, jer sreća je kratka a živiš zbog nje, ne traži suviše i dobićeš sve! Čapy & Kaia & Kixy =) -> my bff & e... smile
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Gost
Gost
avatar


PočaljiNaslov: Re: Sportowi za swe...   Čet Feb 28, 2008 1:25 pm

ne bavljenje sportom!Ja se bavim sportom od 5 godine!Neko pilates i ta sr.
Nazad na vrh Ići dole
~*wanjitza*~
~*~Administrator~*~
~*~Administrator~*~
avatar

Ženski
Broj poruka : 2744
Godina : 24
Datum upisa : 01.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Sportowi za swe...   Čet Feb 28, 2008 1:47 pm

pa dobro manje vise... neko to voli... ja licno volim aerobik, ovo ostalo ne

_________________
život je lep, kad se živeti zna, zato uzmi šta ti se da, jer sreća je kratka a živiš zbog nje, ne traži suviše i dobićeš sve! Čapy & Kaia & Kixy =) -> my bff & e... smile
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Meemytza_93
~*~Administrator~*~
~*~Administrator~*~
avatar

Ženski
Broj poruka : 432
Godina : 25
Datum upisa : 10.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Sportowi za swe...   Čet Feb 28, 2008 3:36 pm

ja wolim da idem u teretanu, wolim jogu i wolim ples (hip-hop). ostalo ne wolim!
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://www.all-for-girls.forumotion.com
machkenzi
~*~prava Crazy - Girl~*~
avatar

Ženski
Broj poruka : 468
Godina : 24
Datum upisa : 02.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Sportowi za swe...   Pon Mar 24, 2008 9:10 pm

meni se svidja to trcanje. :flower:
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Sleepy_Angel
~*~swatka mawa~*~
~*~swatka mawa~*~
avatar

Ženski
Broj poruka : 89
Godina : 24
Datum upisa : 18.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Sportowi za swe...   Sre Jun 18, 2008 10:27 pm

Odbojka je po meni naj sport...treniram je vec dve godine i skroz sam dobra u njoj....Volim tenis,i igram ga u slobodno vreme sa drustvom.... smile
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
LoOdAcHa
~*~urednik~*~
~*~urednik~*~
avatar

Ženski
Broj poruka : 1146
Godina : 22
Datum upisa : 16.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Sportowi za swe...   Čet Jun 19, 2008 7:33 am

...SuNsHiNe... ::
ja nisam za tenis, mislim ne umem da ga igram, ali nemam nishta protiv njega...

Takodje

_________________
LuDa SaM jEr SaM gLuPa Pa UvEk iSpAdNeM bLeSaVa

L - luda
O - otkačena
O - opuštena
D - diwlja
A - ambiciozna
C - cakana
H - hladna
A - adrenalitična

LOODACHA!!! TO SAM JA!!!
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://ofg-only-for-girls.forumotion.com
LoOdAcHa
~*~urednik~*~
~*~urednik~*~
avatar

Ženski
Broj poruka : 1146
Godina : 22
Datum upisa : 16.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Sportowi za swe...   Čet Jun 19, 2008 7:35 am

...SuNsHiNe... ::
pogotovo pilate, on je bas za oslabadjanje od stresa... mada, ja se najvise opustim i izbijem negativnu energiju koja mi se obavezno nakupi preko dana, pustajuci totalno llooodee pesme, s puno ritma, pa onda radim vezbe, i djuskam dok ne padnem s nogu... to mi bas prija...

I za ovo se slazem biggrin

_________________
LuDa SaM jEr SaM gLuPa Pa UvEk iSpAdNeM bLeSaVa

L - luda
O - otkačena
O - opuštena
D - diwlja
A - ambiciozna
C - cakana
H - hladna
A - adrenalitična

LOODACHA!!! TO SAM JA!!!
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://ofg-only-for-girls.forumotion.com
~*wanjitza*~
~*~Administrator~*~
~*~Administrator~*~
avatar

Ženski
Broj poruka : 2744
Godina : 24
Datum upisa : 01.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Sportowi za swe...   Čet Jun 19, 2008 7:48 am

xex, ja volim i da dizem tegove i radim trbusnjake do iznemoglosti, ali najvise od svega obb da sednem na bajs i vozim kud me tockovi nose... smile))))

_________________
život je lep, kad se živeti zna, zato uzmi šta ti se da, jer sreća je kratka a živiš zbog nje, ne traži suviše i dobićeš sve! Čapy & Kaia & Kixy =) -> my bff & e... smile
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
LoOdAcHa
~*~urednik~*~
~*~urednik~*~
avatar

Ženski
Broj poruka : 1146
Godina : 22
Datum upisa : 16.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Sportowi za swe...   Čet Jun 19, 2008 8:00 am

Ja isto OBOZAVAM da vozim bajs dok mi se ne nazulja dupe i dok mi ne otpadnu noge. biggrin

_________________
LuDa SaM jEr SaM gLuPa Pa UvEk iSpAdNeM bLeSaVa

L - luda
O - otkačena
O - opuštena
D - diwlja
A - ambiciozna
C - cakana
H - hladna
A - adrenalitična

LOODACHA!!! TO SAM JA!!!
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://ofg-only-for-girls.forumotion.com
Sponsored content
PočaljiNaslov: Re: Sportowi za swe...   

Nazad na vrh Ići dole
 
Sportowi za swe...
Nazad na vrh 
Strana 1 od 3Idi na stranu : 1, 2, 3  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
~* crazy_girls_club*~ :: Lepota & zdravlje... :: U zdrawom telu zdraw duh...-
Skoči na: