~* crazy_girls_club*~
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

...I'm not crazy, my reality is just different than yours...

PrijemPrijem  PortalliPortalli  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ići dole 
+6
!MissPopTrash!
_*-Blondie-*_
Peking_girlO_o_Sun
~*wanjitza*~
Miley Cyrus
*Afri*
10 posters
AutorPoruka
*Afri*
~*~Administrator~*~
~*~Administrator~*~
*Afri*

Ženski
Broj poruka : 1086
Godina : 29
Datum upisa : 04.01.2008

OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Empty
PočaljiNaslov: OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitime1Čet Dec 04, 2008 3:00 pm

KAKO MOZHETE DA KAZHETE ONAKWE STVARI WANJI? KAKO WAS NIJE SRAMOTA? OCETE DA KAZHETE DA ONA NIKADA NIJE BILA UZ VAS? ONA JE GOTOVO PLAKALA PRVOG DECEMBRA KADA NIJE MOGLA DA DODJE NA FORUM! DA LI ZNATE KOLIKO SE ONA PUTA KACHILA SA MAMOM I TATOM, KOLIKO JE SAMO KECHEVA DOBILA JER JE VREME PROVODILA PREURREDJUJUCI OWO MESTO DA BI WAMA BILO LEPO? TOLIKO WAS JE WOLELA I TOLIKO WAS JOSHUWEK WOLI, A WI STE JE ONAKO DOCHEKALI, POSLE SWEGA SHTO JE PREZHIWELA, NE ZNATE KAKO SE POSWADJALA SA TATOM I KAZHNJENA JE, MORA DA GA MOLI DA MAKAR JEDNOM NEDELJNO UKLJUCHI INTERNET, PA NI SAMNOM NE MOZHE DA SE CHUJE JE R JOJ JE SWE ZABRANJENO, OCENE SU JOJ KATASTROFA, BUKWALNO JE CEO ZHIVOT POSVETILA OWOM FORUMU I JEDNOM JE KAZNE I WI JE IZNEVERITE, KAKWI STE TO LJUDI? IMATE LI DUSHU? I JOSH NESHTO, AKO NEKOGA TREBA DA NAPADATE SHTO NE POSTUJE MA FORUMU TO SAM JA! A I JA SAM BILA KAZHNJENA ALI SAM IPAK MOGLA DA DOLAZIM, PROSTO NISAM STIGLA! ALI OPET, TREBA I MENE DA KRITIKUJETE, JA SAM TO ZASLUZHILA.A NE WANJA!!! ONA KOJA JE SATIMA SEDELA ZA JEBENIM KOPIJUTEROM I SREDJIWALA FORUM. PRAWILA SKINOWE U PHOTO SHOPU, SADA JEDNOM TO NE STIGNE DA UCHINI A WI JOJ OWO NAPRAWITE, OWO ZAISTA NISAM OCHEKIWALA OD WAS, JA SAM MISLILA DA IMATE RAZUMEWANJA, KADA JE NEKOME ZHIVOT U HAOSU!

Poslednji izmenio *Afri* dana Pon Dec 08, 2008 7:50 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
http://www.vamosbrigade.com
Miley Cyrus
~*~prava Crazy - Girl~*~
Miley Cyrus

Ženski
Broj poruka : 580
Datum upisa : 12.10.2008

PočaljiNaslov: Re: OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitime1Čet Dec 04, 2008 5:15 pm

Nisam naravno htjela da je uvrjedim a niti sam nesto ruzno(toliko) rekla..
Jednostavno je trebala da kaze da da joj roditelji ne dozvoljavaju...
samo je rekla ne interesuje me vise(za casopis) i tako sam ja pomisila da
nju vise nije briga za 4um...
VANJA PLS..SRY STO SAM POGRESNO RAZUMILA sadsadsad
JAKO MI JE ZAO,ALI NEOPISIVO sadsadsadsad
Nazad na vrh Ići dole
http://beca23467.blogger.ba
~*wanjitza*~
~*~Administrator~*~
~*~Administrator~*~
~*wanjitza*~

Ženski
Broj poruka : 2744
Godina : 30
Datum upisa : 01.12.2007

PočaljiNaslov: Re: OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitime1Čet Dec 04, 2008 5:59 pm

*Afri* ::
KAKO MOZHETE DA KAZHETE ONAKWE STVARI WANJI? KAKO WAS NIJE SRAMOTA? OCETE DA KAZHETE DA ONA NIKADA NIJE BILA UZ VAS? ONA JE GOTOVO PLAKALA PRVOG DECEMBRA KADA NIJE MOGLA DA DODJE NA FORUM! DA LI ZNATE KOLIKO SE ONA PUTA KACHILA SA MAMOM I TATOM, KOLIKO JE SAMO KECHEVA DOBILA JER JE VREME PROVODILA PREURREDHIVAJUCI OWO MESTO DA BI WAMA BILO LEPO? TOLIKO WAS JE WOLELA I TOLIKO WAS JOSHUWEK WOLI, A WI STE JE ONAKO DOCHEKALI, POSLE SWEGA SHTO JE PREZHIWELA, NE ZNATE KAKO SE POSWADJALA SA TATOM I KAZHNJENA JE, MORA DA GA MOLI DA MAKAR JEDNOM NEDELJNO UKLJUCHI INTERNET, PA NI SAMNOM NE MOZHE DA SE CHUJE JE R JOJ JE SWE ZABRANJENO, OCENE SU JOJ KATASTROFA, BUKWALNO JE CEO ZHIVOT POSVETILA OWOM FORUMU I JEDNOM JE KAZNE I WI JE IZNEVERITE, KAKWI STE TO LJUDI? IMATE LI DUSHU? I JOSH NESHTO, AKO NEKOGA TREBA DA NAPADATE SHTO NE POSTUJE MA FORUMU TO SAM JA! A I JA SAM BILA KAZHNJENA ALI SAM IPAK MOGLA DA DOLAZIM, PROSTO NISAM STIGLA! ALI OPET, TREBA I MENE DA KRITIKUJETE, JA SAM TO ZASLUZHILA.A NE WANJA!!! ONA KOJA JE SATIMA SEDELA ZA JEBENIM KOPIJUTEROM I SREDJIWALA FORUM. PRAWILA SKINOWE U PHOTO SHOPU, SADA JEDNOM TO NE STIGNE DA UCHINI A WI JOJ OWO NAPRAWITE, OWO ZAISTA NISAM OCHEKIWALA OD WAS, JA SAM MISLILA DA IMATE RAZUMEWANJA, KADA JE NEKOME ZHIVOT U HAOSU!

ovo potpisujem... mrzelo me je da pishem, ali je to kaia odlichno uradila umesto mene... znate shta, sad mi stvarno nije stalo do ovog foruma, a bio mi je sve... e jebe mi se, kad ja ne zasluzhujem ni mrvu vasheg poshtovanja koj tju kurac ovde... huh!
Nazad na vrh Ići dole
Peking_girlO_o_Sun
~*~Administrator~*~
~*~Administrator~*~
Peking_girlO_o_Sun

Ženski
Broj poruka : 1133
Datum upisa : 03.01.2008

PočaljiNaslov: Re: OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitime1Čet Dec 04, 2008 6:58 pm

Izvini Vanja, ali nisam znala da zato ne dolazis!!! Ja nisam ji nista cruzno rekla, ali takodje nisam ni znala zasto ne dolazis!!!! Sorry!!! sad
Nazad na vrh Ići dole
http://teenanger-best.heavenforum.com
~*wanjitza*~
~*~Administrator~*~
~*~Administrator~*~
~*wanjitza*~

Ženski

PočaljiNaslov: Re: OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitime1Čet Dec 04, 2008 10:09 pm

ma ok, ovde se zna na koga se sve ovo odnosi, a uostalom jebe mi se više... sanja ostaćeš mi u lepom sećanju, i čućemo se mejlom nadam se...vtp
Nazad na vrh Ići dole
Peking_girlO_o_Sun
~*~Administrator~*~
~*~Administrator~*~
Peking_girlO_o_Sun

Ženski

PočaljiNaslov: Re: OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitime1Pet Dec 05, 2008 6:45 pm

tnx
Ne idi!!! molim te!!! PLEASE! Znas da ovaj forum ne bi uspeo bez tebe!
Nazad na vrh Ići dole
_*-Blondie-*_
~*~Administrator~*~
~*~Administrator~*~
_*-Blondie-*_

Ženski
Broj poruka : 862
Datum upisa : 22.05.2008

PočaljiNaslov: Re: OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitime1Pet Dec 05, 2008 8:07 pm

Cry baby, cry... ::
ma ok, ovde se zna na koga se sve ovo odnosi, a uostalom jebe mi se više... sanja ostaćeš mi u lepom sećanju, i čućemo se mejlom nadam se...vtp
odnosi se na mene zbog chasopisa...
e zhao mi je stvarno...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitime1Pet Dec 05, 2008 10:32 pm

E pazi, sad ja iz principa neću da te molim da mi oprostiš ! Imam i ja svoj ponos, i Vanja, jebote, što je dosta dosta je.
Znaš da ja tebe volim, mnogo, previše. Ali ti si mene potpuno
odjebala. Nekada smo bila najbolje sa neta, nerazdvojive. Ti si mene iz
nepoznatih razloga (yeah, right) blokirala i izbrisala skroz. Brate,
odjebi. Ne zanimaš me. Ako ti mene ne podnosiš, nisam ja g**** kao neki da ti se ulizujem!
Znači, lepo reci ako ne želiš da ti se ikada više obratim, jer ovo zaista izgleda kao to.
Brate, ponašaš se kao da sam ti nekoga ubila, sve što radiš meni je... Puno mržnje. Svaki post, svaka reč, svaka rečenica.

I da, slobodno ću reći da sam ja posle tebe najviše uradila za ovaj forum jer tu nema trunke laži.
Nazad na vrh Ići dole
Peking_girlO_o_Sun
~*~Administrator~*~
~*~Administrator~*~
Peking_girlO_o_Sun

Ženski

PočaljiNaslov: Re: OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitime1Pet Dec 05, 2008 11:03 pm

OK, ali ja se nikom ne ulizujem, ja kazem samo sta mislim, i rekla sam da mi je zao.
Nazad na vrh Ići dole
!MissPopTrash!
~*~Administrator~*~
~*~Administrator~*~
!MissPopTrash!

Ženski
Broj poruka : 2617
Datum upisa : 07.05.2008

PočaljiNaslov: Re: OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitime1Sub Dec 06, 2008 12:14 am

Niko owde, apsolutno niko, ne moze NIKOGA da okriwi za to sto nije redowan, sto ne poswecuje dowoljno paznje forumu itd...
Nije jedina Vanja ili Zoka ili Sanja koja ne dolazi... Jos stotinjak clanova je registrovano i ja glavu dajem da ima onih koji imaju ispod 10 postowa ili nemaju postowa uopste...
Moge od nas ne stignu da dodju swaki dan, swake nedelje...Nbt.. .Mislim da je bitno, da se SADA, kada je do owde doslo i kada smo toliko tu[godinu dana nije mnogo ali nije ni malo ljudi...] trebalo bi da se drzimo SWE zajedno i da koliko toliko uradimo za owaj forum, da reklamiramo, da naprawimo nowi skin ili logo, nove slicice... Da dajemo neke nowe predloge... Ne moramo cak ni to... dowoljno je da bar ponekad swratimo i postujemo malo po forumu, toliko mozemo bar da uradimo, SWAKA OD NAS...
Nazad na vrh Ići dole
http://rihannarocks.forum.st/
Miley Cyrus
~*~prava Crazy - Girl~*~
Miley Cyrus

Ženski

PočaljiNaslov: Re: OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitime1Sub Dec 06, 2008 9:22 am

^^slazem se...
Ali sto da ja radim vise ovdje kad je i mene Vanja okrivila...
Naravno necu da joj se ulizujem(nisam omg.. !!)ali opet
svasta sam rekla jer nisam znala istinu i jako mi je sad zao.. cryingcrying crying crying
Nazad na vrh Ići dole
NajgoraOdSwuDecu
~*~prava Crazy - Girl~*~

Ženski
Broj poruka : 919
Godina : 31
Datum upisa : 21.06.2008

PočaljiNaslov: Re: OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitime1Sub Dec 06, 2008 1:27 pm

^_Miss_P.I.M.P._^ ::
Niko owde, apsolutno niko, ne moze NIKOGA da okriwi za to sto nije redowan, sto ne poswecuje dowoljno paznje forumu itd...
Nije jedina Vanja ili Zoka ili Sanja koja ne dolazi... Jos stotinjak clanova je registrovano i ja glavu dajem da ima onih koji imaju ispod 10 postowa ili nemaju postowa uopste...
Moge od nas ne stignu da dodju swaki dan, swake nedelje...Nbt.. .Mislim da je bitno, da se SADA, kada je do owde doslo i kada smo toliko tu[godinu dana nije mnogo ali nije ni malo ljudi...] trebalo bi da se drzimo SWE zajedno i da koliko toliko uradimo za owaj forum, da reklamiramo, da naprawimo nowi skin ili logo, nove slicice... Da dajemo neke nowe predloge... Ne moramo cak ni to... dowoljno je da bar ponekad swratimo i postujemo malo po forumu, toliko mozemo bar da uradimo, SWAKA OD NAS...
u potpunosti seslazem sa Bojanom. nisam znala kkava je situacija sa Vanjom ali jedan jedni post sve to moze da objasni, niko ne osporava da je ona mnogo uvinila za ovaj forum, najvise! to je njen forum, ne bi trenala sad sa odustaje, ja se nadam da ce se kad dođe zimski sve resiti i da cemo pokusati da budemo kao pre...
VANJA IZVINI, nisam znala kakva je situacija...
Nazad na vrh Ići dole
*Afri*
~*~Administrator~*~
~*~Administrator~*~
*Afri*

Ženski
Broj poruka : 1086
Datum upisa : 04.01.2008

PočaljiNaslov: Re: OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitime1Pon Dec 08, 2008 7:53 am

Ja ne bih podnela da se owaj forum raspadne! Kroz toliko toga sam proshla owde... ali opet, ne mogu da verujem da ste onako postupili posle swega... a trebalo bi da znate i da verujete nashioj Wanji! stvarno ne mogu da verujem! Ne zna, shta cemo dalje, ja bih wolela da se Wanja wrati i da pokushamo josh jednom ali owog puta da nam makar malo verujete.....
Nazad na vrh Ići dole
http://www.vamosbrigade.com
*EnamoradA*como*NuncA*
~*~Administrator~*~
~*~Administrator~*~
*EnamoradA*como*NuncA*

Ženski
Broj poruka : 1437
Godina : 28
Datum upisa : 01.04.2008

PočaljiNaslov: Re: OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitime1Pon Dec 08, 2008 12:12 pm

Ja ponwaljam:Nisam DUGOO bila na 4umu..I zalim zbog toga..Mslm da nijedna od was nije imala prawa da tako nesto kaze Wanji...!!Wanja je owde nesto najlepse...Stworila je 4um i wi ne mozete da je kriwite..A da ne zante razlog...Ona je podigla owaj 4um i bez njega ne bi ste bile owde...Ali PONAWLJAM jos jednom:Ne znam situaciju pa da ne ispadne da wam ja popujem;)
Nazad na vrh Ići dole
http://grils4ever.bestofofrum.net
NajgoraOdSwuDecu
~*~prava Crazy - Girl~*~

Ženski

PočaljiNaslov: Re: OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitime1Pon Dec 08, 2008 6:57 pm

*Afri* ::
Ja ne bih podnela da se owaj forum raspadne! Kroz toliko toga sam proshla owde... ali opet, ne mogu da verujem da ste onako postupili posle swega... a trebalo bi da znate i da verujete nashioj Wanji! stvarno ne mogu da verujem! Ne zna, shta cemo dalje, ja bih wolela da se Wanja wrati i da pokushamo josh jednom ali owog puta da nam makar malo verujete.....
ne zelim da te osudjujem ni za sta ali zasto ti nisi bila tako dugo na forumu? admin si...
Nazad na vrh Ići dole
~*wanjitza*~
~*~Administrator~*~
~*~Administrator~*~
~*wanjitza*~

Ženski

PočaljiNaslov: Re: OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitime1Sub Dec 13, 2008 9:03 pm

e netjemo vishe da potezhemo ova pitanja... kaia hvala na branjenju... stvarno mi svi mnogo znachite... i opet se izvinjavam svima koje sam na bilo koji nachin uvredila i obetjavam datju sve od sebe da vratim ovaj forum tamo gde pripada, na prvo mesto smile ali, nmg sama, treba mi podrshka, nadam se da tju je dobiti...
Nazad na vrh Ići dole
NajgoraOdSwuDecu
~*~prava Crazy - Girl~*~

Ženski

PočaljiNaslov: Re: OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitime1Sub Dec 13, 2008 11:06 pm

naravno! drago mi je da vidim ovakvo stanje...! a i novi look!
Nazad na vrh Ići dole
*EnamoradA*como*NuncA*
~*~Administrator~*~
~*~Administrator~*~
*EnamoradA*como*NuncA*

Ženski
Broj poruka : 1437
Datum upisa : 01.04.2008

PočaljiNaslov: Re: OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitime1Ned Dec 14, 2008 12:25 pm

slazem se...Dobiices swu mogucju podrsku!
Nazad na vrh Ići dole
http://grils4ever.bestofofrum.net
Miley Cyrus
~*~prava Crazy - Girl~*~
Miley Cyrus

Ženski

PočaljiNaslov: Re: OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitime1Ned Dec 14, 2008 4:20 pm

naravno da ces je dobiti biggrin
Nazad na vrh Ići dole
Pepeljuga
... machkica za medalju ....
... machkica za medalju ....
Pepeljuga

Ženski
Broj poruka : 1188
Datum upisa : 21.01.2008

PočaljiNaslov: Re: OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitime1Ned Dec 14, 2008 4:47 pm

Miley Cyrus ::
naravno da ces je dobiti biggrin
Nazad na vrh Ići dole
_*-Blondie-*_
~*~Administrator~*~
~*~Administrator~*~
_*-Blondie-*_

Ženski
Broj poruka : 862
Datum upisa : 22.05.2008

PočaljiNaslov: Re: OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitime1Ned Dec 14, 2008 5:37 pm

I od mene naravno,i sorry! wink
Nazad na vrh Ići dole
*Punk_Princess*
~*~prava Crazy - Girl~*~
*Punk_Princess*

Ženski
Broj poruka : 572
Datum upisa : 26.08.2008

PočaljiNaslov: Re: OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitime1Pon Dec 15, 2008 2:35 pm

Izvini i od mene... Kontam da zbog one gluposti nisam trebala onako da reagujem... Izvini stvarno...
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitime1

Nazad na vrh Ići dole

OVO STVARNO NEMA SMISLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Stvarno sam luda... pls HELP!!!!
» Ili ih nigde nema, ili ih ima toliko da mogu da ih izvozim!!

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
~* crazy_girls_club*~ :: Kanta za smetje :: Kanta-
Skoči na: